Budumir: Nestrpljivo čekamo početak utakmice, Posušje je veoma kvaliteta protivnik

Prvi meč drugog kola Premijer lige BiH igrat će sutra Posušje i Široki Brijeg na stadioni Mokri Dolac od 21 sati.

Ovaj meč najavio je prvi strateg Širokog Brijega Marijan Budumir.

“Odužile su se pripreme zbog odgode utakmice 1. kola. Nestrpljivo čekamo početak natjecateljskih utakmica. Vjerujem kako ćemo biti dobri, biti pravi u novoj sezoni, počevši već od utakmice na Mokrom Docu. Želim vidjeti Široki Brijeg koji će znati odgovoriti na igru suparnika na svakom dijelu terena, u svakom trenutku”, kazao je Budimir.

Šef struke širokobrijeških Plavo-bijelih posebno se dotaknuo sljedećeg suparnika s kojim je nedavno igrao na priprema i za kojega je kazao kako se “digao na svim razinama”.

“Pripremne utakmice su jedno, a natjecateljske nešto sasvim drugo. No, unatoč nedavnom porazu koji smo im nanijeli na Kupresu, Posušje je pokazalo kvalitetu. Imaju sjajnog trenera i nekoliko iskusnih igrača. Sigurno nam neće biti lako, ali ja vjerujem u kvalitetu svojih igrača”, naglasio je Budimir.

Kapiten Marijan Ćavar je istaknuo značaj utakmice i poručio kako “Široki Brijeg uvijek ide na pobjedu”.

“Utakmice s Posušjem uvijek su tvrde i neizvjesne. No, gledat ćemo sami sebe i nastojati odgovoriti na trenerove zahtjeve. Ako budemo igrali kao na pripremama, siguran sam kako pravi rezultat neće izostati”, istaknuo je Ćavar i pozvao navijače na utakmicu.

“Vrlo dobro pamtim podršku iz prošle sezone. Sve navijače pozivam na utakmicu. Ne sumnjam kako ćemo i ovaj put imati sjajnu podršku s tribina i tako imati dodatni vjetar u leđa”, dodao je Ćavar.

Utakmicu na Mokrom Docu sudit će Antoni Bandić iz Gruda, a direktan prenos utakmice je na kanalu Arena Sport TV.