U opuštenom izdanju zaputio se na druženje s predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem. Krenuo je jutros helikopterom iz Banje Luke. Let je trajao otprilike sat vremena. Sletio je na helidrom na Hvaru, donosi detalje Dnevnik Nove TV.

Tamo su Dodika i društvo, daleko od očiju javnosti, čekale spremne limuzine. Osiguranje se pobrinulo za njihovu sigurnost. Sve nedaleko od Milanovićeve ljetne rezidencije. Tamo se nije moglo puno vidjeti. Privatnost su čuvale bogate krošnje.

Kako Dnevnik Nove TV nezvanično doznaje, Dodik i Milanović zaputili su se na otok Zečevo. I osoblje tamošnjeg restorana u kojem su se – prema njihovim informacijama gostili i razgovarali – zakopčano. Pa na direktno pitanje o poznatim gostima kažu – ne smiju o tome govoriti zbog sigurnosti. Ured predsjednika Milanovića pobrinuo se da sve bude pod velom tajne.

Ekipa Dnevnika Nove TV pitala je Ured Milanovića je li sastanak zvaničan i zašto javnost nije obaviještena. No, netom prije Dnevnika iz ureda je stiglo priopćenje. Naveli su da se razgovaralo o aktuelnoj situaciji u BiH i odnosima s Hrvatskom.