Dvije žene se potukle u gradskom autobusu, jedna prijetila nožem

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak brutalnog okršaja, koji se odigrao u gradskom prevozu u Beogradu. Glavni akteri su dvije žene, koje su započele žestoku prepirku, nakon čega je uslijedilo šamaranje i šaketanje.

“Izvadiću nož, imam nož, izlazi napolje”, viknula je na sav glas mlađa žena. Iako razlog nije tačno poznat, čini se da se starija žena pronašla uvrijeđenom od strane mlađe koja je uvredila njenu djecu i onda je počela rasprava.

U jednom momentu, starija žena uspjela je da izbaci mlađu iz autobusa koji je se vrijeme stajao na ulici, jer vozač nije želio da nastavi vožnju dok se incident ne okonča, nakon čega su nastavile guranje, da bi u jednom momentu mlađa žena pala nasred ulice, prenosi Kurir.

Vozač je potom zatvorio vrata autobusa, a mlađa žena je udarala rukama u staklo, drala se i vrištala da je puste ponovo unutra. Ispod ove objave, komentari šokiranih građana nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom, a mnogi su bijesni i zbog činjeice da su ljudi sve vrijeme snimali i da niko nije reagovao i razdvojio žene.

Snimak možete pogledajti OVDJE.