Engleski mediji: Liverpool započeo pregovore sa Mbappeom

Liverpool pregovara s PSG-om kako bi na jednogodišnju posudbu doveo Kyliana Mbappea, tvrdi Mirror, nazivajući taj potencijalni posao “senzacionalnim”.

Podsjetimo, Mbappe nije produžio ugovor s Parižanima, koji bi ga nagodinu mogli besplatno izgubiti. Da se to ne dogodi, PSG je prihvatio rekordnu ponudu Al Hilala od 300 miliona eura, no Mbappe je odbio uopće sastati se s bogatim Saudijcima.

Vodstvo PSG-a zbog toga je bijesno te misli da će Mbappe u ljeto 2024. kao slobodan igrač otići u Real Madrid. Međutim, britanski tabloid Mirror tvrdi da Liverpool zove Mbappea na jednu sezonu. PSG bi time dobio određeni novac, a 24-godišnja zvijezda potom bi ostvarila san i zaigrala za Real. Mbappeova majka Fayza Lamari je obožavateljica Liverpoola, koji je pokušao napadača dovesti još kada je igrao za Monaco.

Najveći transfer u povijesti nogometa je onaj Neymara iz Barcelone u PSG, koji je iznosio 222 miliona eura. Španjolski novinar Ramon Alvarez de Mon, koji objavljuje među ostalim i za Marcu, tvrdi da je Real za Mbappe spreman platiti najviše 230 miliona eura, čime bi bio srušen rekord.