Jakirović demantovao objavu hrvatskih medija da planira dovesti Bilbiju u Rijeku

U ponedjeljak se u hrvatskim medijima pojavile informacije kako Sergej Jakirović i Rijeka kreću po najboljeg strijelca Premijer lige BiH Nemanju Bilbiju, no Jakirović je kratko prokomentirao da “to nije istina”.

Sve je krenulo nakon Jadranskog derbija s Hajdukom kada je bivši trener Zrinjskog izjavio kako su dosta oslabljeni u napadu, te da će se o pojačanjima na poziciji napadača “čuti u narednim danima”, a upravo na toj poziciji mediji su vidjeli Nemanju Bilbiju.

Prijateljstvo između Bilbije i Jakirovića nije nepoznata stvar, a Nemanja je netom nakon Jakirovićevog odlaska posjetio bivšeg trenera i njegove pomoćnike u Rijeci kada su ga prvi put već “vidjeli” u HNL-u.

“Radi se o dezinformaciji i nije mi jasno ni tko ni zašto ju plasira uoči ovako važne utakmice koja je pred Zrinjskim”, kazao je za Bljesak Sergej Jakirović.

Zrinjski danas igra uzvratnu utakmicu protiv Slovana, a pokušat će sustići zaostatak od jednog gola iz prve utakmice. Bilbija je imao problema sa napuknućem rebara nakon utakmice protiv Urartua, a cijela bh. javnost nada se kako će Zrinjski upravo na njegovim “krilima” donijeti dugo iščekivanu pobjedu i iskorak u Evropi.