Klupko se odmotava: Ove dvije osobe iz policije se istražuju zbog pomaganja Nerminu Sulejmanoviću!

Uprava policije MUP-a TK i Ured glavnog tužioca pokušavaju složiti slagalicu i otkriti ko je pomogao Nerminu Sulejmanoviću.

Kako saznaje Crna Hronika, dvije osobe iz policije su pod lupom, a riječ je o visokopozicioniranom inspektoru i policajki Dženani Selimović.

Otkrivamo: Je li Dženana policajka koja je otkrila Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama!?

Javnosti je poznato da je Nizama Hećimović prijavila Nermina Sulejmanovića za nasilje u porodici, zatim je sa djetetom pobjegla i sakrila se kod tetke. Njenu lokaciju sakrivanja je znala samo policija, a upravo iz policije je neko dojavio Sulejmanoviću gdje se skriva Hećimović.

Kako saznajemo, Nizama se kod tetke Zijade Vuković Pamuković sakrivala sedam dana, Sulejmanoviću je dojavljena lokacija i u petak 11.08. nešto prije 9 sati se uputio prema kući.

Tamo je prvo ranio Nizaminog rođaka Nedima Pamukovića koji ju je pokušao zaštititi, da bi nakon toga oteo Nizamu i maloljetno dijete.

U automobilu BMW ih je odveo na vikendicu Adija Šakića, jer je znao da na vikendici nema nikoga. Tu je Nizamu likvidirao snimajući sve za Instagram. Dijete je ostalo, a on se potom udaljio tragajući za porodicom Onder.

Provjerava se da li mu je neko javio gdje se nalazi Denis Onder. Njega je likvidirao u gradu, a onda se zaputio u kuću Ondera gdje je likvidirao Đengiza Ondera i teško ranio njegovu suprugu.

Usput je ranio i policajca.

Ključno je otkriti ko je dojavio Sulejmanoviću za Nizaminu lokaciju.

Nezvanično, Sulejmanović je bio u ljubavnoj vezi sa policajkom Dženanom Selimović, koja je u međuvremenu napustila BiH i otišla na ljetovanje u Italiju.

Drugi osumnjičeni je visokorangirani inspektor koji je duže vrijeme imao kontakt sa Sulejmanovićem.

Kako je Crna Hronika već pisala, kćerka ovoga inspektora, također je bila prijateljica sa Sulejmanovićem.

Kćerka policijskog komandira MUP-a TK družila se sa kriminalcem Sulejmanovićem: “Ovo je bila zadnja kafa”