Navodna Nerminova ljubavnica iz Gradačca objavila oproštajnu poruku od ubijene Nizame

Policijska službenica iz BiH Dženana S. sumnjiči se da je svom navodnom ljubavniku, trosktrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću, odala lokaciju njegove supruge i njihove bebe i time im ugrozila živote.

Da sve bude još gore, ona je na dan ubistva Nizame Hećimović na Fejsbuku objavila njenu gotografiju!

Sulejmanović, inače bodibilder koji je bio poznati personalni trener u Gradačcu, u petak je ubio svoju suprugu Nizamu dok je sve to prenosio u Instragram lajvu, a onda još dva muškarca, oca i sina. On je u svom krvavom piru ranio još 3 osobe piše Una.

Nizama je četiri dana prije ovog monstruoznog zločina prijavila nasilnika policiji i sakrila se kod svoje tetke u stan, a policija je zahtjev za zabranu prilaska predala sudu koji je odbio da odredi ovu mjeru.

Monstrum je pronašao Nizamu, oteo nju i dijete i nakon što je krvnički pretukao pucao joj je u čelo dok je sve to sinimao, a njihovo dijete ostavio je da leži u lokvi krvi.

Pored Sulejmanovića, još dvije žene osjetile su ogromnu mržnju naroda iz cijelog regiona. Dženana S. policajka za koju se sumnja da mu je odala Nizamino mjesto boravka i sudija Lejla S. koja nije odredila mjeru zabrane prilaska.

Ono što je dodatko razbjesnilo sve jeste objava policajke na dan Nizaminog ubistva. Ona je objavila njenu crno-bijelu sliku i napisala “Nizama Hećimović! I ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom…”.

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja, te su korisnici društvenim mreža kivni na dvoličnost i činjenicu da je upravo ona pomogla monstrumu da presudi svojoj ženi i ubije još ljudi.

Policajki koja se trenutno nalazi van granica BiH odnosno na ljetovanju u Italji, sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.