NSBiH pustio u prodaju ulaznice za meč protiv Lihtenštajna, cijene 20 i 30 KM

Nogometni savez Bosne i Hercegovine večeras je obavijestio javnost da je počela prodaja ulaznica za meč s Lihtenštajnom u Zenici.

Utakmica se igra 8. septembra od 20.45h, a trenutno su ulaznice dostupne putem platforme Kupikartu.ba.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

“Obzirom na veliki broj upita u vezi sa ulaznicama za utakmicu Bosna i Hercegovina-Portugal koja je na programu 16. oktobra 2023., obavještavamo naše navijače da će prodaja karata za taj mač takođe biti moguća putem platforme Kupikartu.ba. Prodaja će početi najkasnije 30 dana prije termina utakmice”, saopćio je NSBiH, uz napomenu:

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.”