Potraga za “kedijem” koji je udario biciklistu i pobjegao!

Banjalučka policija traga za nepoznatim vozačem koji je u naselju Starčevica automobilom udario u mlađeg biciklistu, a potom pobjegao s mjesta nesreće!

Kako saznaje UNA mladić je zadobio teške povrede i sa otvorenim prelomom noge i povredom glave sanitetskim vozilom prevezen u Hitnu pomoć Doma zdravlja Banjaluka, gdje mu se ukazuje pomoć.

Nesreća se dogodila oko 21.15 časova u ulici Srpskih ustanika. Očevici pričaju da je automobil, kojeg su opisali kao “kedi”, preticao “seat” i udario u biciklistu. Vozač “kedija” nije ni pokušao da se zaustavi, već je pobjegao prema naselju Starčevica i za njim se traga.

“Bilo je strašno! Velikom brzinom je preticao automobil ispred sebe i udario je biciklistu. Od siline udara mladić je odbačen nekoliko metara, a vozač “kedija” je pobjegao. Svemu je svjedočio vozač “seata” koji je u šoku zaustavio vozilo i izašao da pomogne biciklisti. Prišlo mu je nekoliko ljudi, među kojima se zatekla i jedna doktorica i ukazali su mu pomoć dok nije stigla ekipa Hitne pomoći”, pričaju očevici.

Oni u nevjerici navode da im nije jasno zašto je vozač “kedija” pobjegao i nadaju se da će ubrzo biti pronađen i adekvatno kažnjen.

“To se svakome može desiti, ali nije normalno da pobjegnete s mjesta nesreća i ostavite momka da u krvi leži na putu”, pričaju ogorčeni stanari.