Potresna ispovijest majke iz Tuzle: “Moje dijete pretukla je djevojčica koja trenira kickbox. Sve su snimali telefonom”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se majka S.M. (identite poznat redakciji portala) koja je za naš portal ispričala kako je došlo do vršnjačkog nasilja nad njenom 12-godišnjom djevojčicom u Tuzli.

Nemili događaj dogodio se 24.7.2023. godine

Dosta je više zataškavanja ovakvih stvari jer mi je dijete moglo završiti na najgori način – počinje svoju potresnu ispovijest tuzlanska majka.

Moja 12-godišnja djevojčica je prebijena od strane vrsnjakinje A.B u Tuzli. Djevojčica koja trenira kickbox ju je pretukla. Policijskoj stanici Istok je sve prijavljeno. Inspektor S.S je uzela izjavu 25.7..i taj dan je bila zgrožena”

Nakon što je obavila razgovor sa roditeljima djevojčice koja je vršila nasilje nad mojim djetetom, je čak pokušsala opravdati nasilje. Navedena inspektorica je zvala i majku dječaka koji ima video te naredila da isti izbriše i da kaže svima koji ga imaju da izbrišu.

Policijska inspektorica opravdala nasilje, naredila brisanje video klipa kao dokaza

 

Post by @crnahronikabih
View on Threads

 

Potresna ispovijest majke: “Kickbox trener pretukao moje dijete. I to zbog ostavljene auto gume na trotoaru”

Inspektoricu sam molila da izuzme dokaze koje imam snimljene na DVD kao i prepiske. I nakon par poziva i mojih molbi je rekla da donesem. Kako mi je rekla poslala je sve u Centar za socijalni rad Tuzla koji mene nisu ni kontaktirali.

Kao i uvijek njihov cilj je zataškati slučaj.

Čega su se prepali i zašto naređuju drugima da se video izbriše, možemo pretpostaviti. Ja sam van sebe i u šoku jos uvijek i nakon ovoga ću uvijek imati strah pustiti dijete vani.

Djevojčica koja ju je pretukla se opet sinoć raspitivala se o mojoj kćerci što znači da će opet ponoviti ovo i da policija ništa ne radi. O tome sam obavjestila i njenu majku sa prepiskama koje je njena kćerka pisala, a majka se također oglušila na to.

Rođak joj je trener kickbox-a a brat joj radi u MUP-u TK

Zaboravila sam reći da sam i nalaze policiji predala, gdje su djevojčici konstatovane ozljede po cijelom tijelu. Nalazi ; Neurohirurgije, Djecije hirurgije, Orl kao i maxilofacijalne hirurgije sam predala policiji. Takoder sam morala insistirati i to da uzmu jer su zajedno sa DVD- om i prepiskama bili odbili izuzeti. Zašto žele zataškati slučaj ne znam, ali znam da ću se boriti za svoje dijete! – izjavila je vidno potrešena majka 12-godišnje djevojčice iz Tuzle za portal Crna-Hronika.