Pozivaju navijače na utakmicu: Horde zla postavile parole širom Sarajeva

Navijači FK Sarajevo duž čitavog glavnog grada BiH postavili su parole te pozvali sve pristalice Bordo kluba na utakmicu 1. kola Premijer lige BiH u nedjelju.

Sarajevo će prvi meč igrati na svom Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” protiv Sloge, a to će biti duel u kojem će se najvatreniji navijači – popularne Horde zla, vratiti na tribinu, prenosi Klix.

Nakon što je klub sporazumno raskinuo saradnju s trenerom Mirzom Varešanovićem te nakon što je direktorsku poziciju napustila Ajla Alimanović, ispunjeni su svi zahtjevi Hordi zla za njihov povratak na sjevernu tribinu, a podsjećamo, prvi od tri uslova bio je da Emir Hadžić napusti klub.

S tim u vezi, očekuje se i velika podrška za Bordo tim sa sjeverne tribine, a dva dana uoči utakmice, duž cijelog Sarajeva postavili su parole u kojima su pozvali navijače na utakmicu, konkretno na sjever, te da se učlane u klub.

“Biti član kluba je obaveza”, “Svi na Koševo – mi smo Sarajevo”, “Čekam te na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje”, “Svi na sjever”, piše na parolama.

Sarajevo novu sezonu počinje u nedjelju kada će na stadionu Koševo dočekati Slogu, a susret je na programu od 20:30 sati.