Ramo Isak: Letio sam i letiću opet. Nema đe me nema, ima da iz pašteta iskačem

Fotografija Rame Isaka, ministra unutrašnjih poslova FBiH sa sinom Arnelom u helikopteru kojim su odletjeli u Potočare na društvenim mrežama je prije nekoliko dana izazvala lavinu komentara.

Odgovarajući na pitanja novinara otkud s njim i sin Arnel ministar se bezuspješno branio govoreći kako je sve u skladu sa zakonom.

Lavinu komentara zasigurno će izazvati i novi video sa osnivačke skupštine novog političkog subjekta nazvanog “Snaga naroda” čiji je predsjednik upravo on – Ramo Isak.

Isak je tokom osnivačke skupštine koja je održana u Zenici prokomentarisao, tačnije zagalamio u mikrofon šta misli o onima koji su ga s pravom prozivali zbog skandala koji je izazvala njegova fotografija sa sinom:

“Iz pašteta da iskačem… Nema gdje me nema, nema đe me nema“, vikao je Isak dok su mu okupljeni u zeničkom BKC-u aplaudirali:

“A letio sam da bi stigao na vrijeme da bi primio strance na sastanak koji su obećali zbog 20 miliona investicija Federalnoj upravi policije. Zato sam letio. I šta je sporno. Letiću opet. Nema gdje me nema“, zaurlao je ponovo Isak, pa ponovio “nema đe me nema”.