Rimac nakon velike investicije u bh. firmu: Taj čovjek me je spasio

Rolla, tehnološki start-up iz Bosne i Hercegovine koji je osnovao poduzetnik Igor Krezić, prikupila je 6,3 miliona eura u početnoj rundi finansiranja koja se smatra jednom od najvećih početnih rundi u fitnes tehnologiji na ovim područjima.

Rundu su vodili poduzetnici koji su vrlo poznati u investicionim krugovima – Mate Rimac, hrvatski poduzetnik i izvršni direktor Rimac grupe, i Hellen’s Rock, porodična kancelarija Sache Dragića (osnivača Superbet grupe).

Nakon ove vijesti oglasio se najprije Krezić, a potom i Rimac.,

– Rolla je upravo postala startup s najvećom investicijom u BiH, ali iskreno se nadam da će to biti samo jedna u nizu investicija koje će privući IT sektor u BiH. To je projekt koji je drastično poboljšao moj život, a naša misija je jednostavna: motivirati što veći broj ljudi da unaprijedi svoje zdravlje – naveo je Krezić.

Kako je dodao, sada uz podršku Mate Rimac.a i Sache Dragica, mogu proširiti tim koji marljivo radi na toj misiji.

Ubrzo se oglasio i Rimac.

Igor mi je prije 5 godina pomogao kad nitko drugi nije htio / mogao i spasio firmu od propadanja. U Rollu ne investiram da mu se odužim nego zato što stvarno vjerujem u proizvod (smatram sa će data-driven exercise / workout / health postati vrlo važan dio života velikog dijela ljudi) i u Igorovu sposobnost i tvrdoglavost da to izgura do jako visoke razine – napisao je Rimac.