Tvrdoglavi Levy ponovo odbio Bayern, malo mu i 100 miliona eura za Kanea

Čelnici Tottenhema i Bayerna nisu postigli dogovor u vezi transfera Harryja Kanea u redove Bavaraca, prenosi Sky sports.

Kako se navodi, čelnici Bayerna su bili spremni da izdvoje oko 100 miliona evra za Kana, ali je gazda Spursa Daniel Lev< tražio 125 miliona za kapitena reprezentacije Engleske.

Kane ima ugovor sa Tottenhemom do 30. juna sljedeće godine, ne želi da ga produži, pa je logično da sada promijeni sredinu. Djelovalo je još prije mjesec dana kao gotova stvar da je Bayern njegov novi klub, ali tvrdoglavi vlasnik Tottenhema Levy je odbio dvije ponude šampiona Njemačke, od 70 i 80 miliona eura.

Sada je odbio i treću i pitanje je da li će Bayern imati strpljenja za njega. Nije nemoguće da se okrene drugim rješenjima, iako je Kane izrazio veliku želju da obuče dres Bayerna.

Situaciju oko Kanea prate PSG i Manchester United i vrlo je moguće da Levy upornim odbijanjem Bayerna, od njih pokušava da izdejstvuje ponudu od 125 miliona koja bi ga očigledno zadovoljila…

No, pitanje je da li će iko odlučiti da plati toliko iznos za igrača kojeg sljedećeg ljeta može dovesti potpuno besplatno.