Zrinjski saopštio da je povećan kapacitet stadiona za meč protiv Breidablika

Zrinjski je izdao saopštenje u vezi prodaje ulaznica za meč trećeg pretkola Evropske lige, a posebno obradovao navijače informacijom da će kapacitet satdion pod Bijelim brijegom biti povećan u odnosu na mečeve protiv Slovana i Urartua.

U saopštenju Plemića se navodi:

“Pretprodaja ulaznica za prvi susret III. kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu između HŠK Zrinjski Mostar i islandskog Breidablika započet će u ponedjeljak za sve vlasnike sezonskih ulaznica i to od 12 do 18 sati u na prvom katu Mepas Malla.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu se kupiti uz predočenje osobnog dokumenta i sezonske ulaznice. Napominjemo kako se s jednom sezonskom ulaznicom može kupiti maksimalno jedna ulaznica za navedeni susret.

Slobodna prodaja započet će u utorak od 10 sati na prvom katu Mepas Malla. Svaka osoba moći će kupiti maksimalno tri ulaznice.

HŠK Zrinjski može potvrditi kako će stadionski kapacitet za ovaj ogled biti povećan s obzirom na to da će u prodaji biti i ulaznice za tribinu zapad gore i to po cijeni od 15 KM, a dodatne informacije o prodaji istih potvrdit ćemo sutra”.